Aurareading | Brengt nieuw bewustzijn

Heb je vragen over jouw leven, doelen, werk, relaties of iets anders wat je bezig houdt? In jouw energie zit het antwoord. En dit kan gelezen worden.

Een reading helpt opnieuw zicht te krijgen op je ontwikkeling van je persoonlijke doelen en kracht, eenvoudig door het weer bewust te maken. Het gaat écht over jouw en dat helpt je écht verder.

Hoe werkt het?

In een aurareading kijken we vanuit een neutraal standpunt naar jouw informatie. Readers kijken naar je energiesysteem met hun intuïtieve vermogen. Alles wat je ziet bestaat uit energie en energie is te lezen en te sturen. Energie sturen doe je met je aandacht. Dat doe je de hele dag door. Jij doet het zelf ook. Bij jezelf, maar ook bij anderen. Het enige verschil is dat wij readers dat doen vanuit een (op dat moment) oordeel vrije ruimte. Niets verlichting, geen speciale gaven.

Je herkent het wel: je hebt ergens geen zin in. Je moet jezelf dan werkelijk voortslepen om het toch te doen. Het is de energie die je tegenhoudt. En dan, als je je kwaliteit van aandacht verlegd, krijg je er toch plezier in. Je hebt energie met je aandacht gestuurd. 

Einstein zei het al en de wetenschap vindt nu ook de bewijzen: materie en energie zijn verwant, want materie is energie in een bepaald trillingsniveau. Daarom zijn mensen ook energie, allemaal op hun eigen creatieve wijze vorm gegeven. Onze gedachten, onze houding, onze emoties, onze doeleinden: alles produceert energietrillingen. Het totaal van deze energie is je persoonlijkheid. In een aurareading wordt deze energie gelezen, benoemd en indien gewenst, bijgesteld.

Wat kan er gelezen worden?

Alles. Alle uiteenlopende onderwerpen kunnen worden gelezen. Denk bijvoorbeeld aan emoties, hechtingen, groeistappen, je werk, het bedrijf waarvoor je werkt of het bedrijf wat je hebt, de bedrijfsorganisatie, relaties (liefde en vriendschappen), seksualiteit, geld, je huis en ga zo maar door. 

Pragmatisch mens?

Vind je jezelf zo’n praktisch mens en is dat vage gedoe niets voor jou? Bedenk je dan eens dat we allemaal deze tool hebben. We ‘lezen’ elkaar de hele dag door. Het is een van nature aanwezige mogelijkheid in ieder mens, readers hebben het slechts (opnieuw) naar hun bewustzijn gehaald. Dus geen gezweef, gewoon een praktisch gerichte coaching die je écht verder helpt.

Als je eens het gevoel hebt dat je stilstaat en/of niet verder kan, of je gewoon eens wilt weten waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling, kan een aurareading nuttig zijn.

Kosten

Een reading kost € 60,00, incl. btw. Desgewenst ontvang je een factuur.

Zakelijke readings zijn meer divers en kosten 120 euro excl. btw.
Zie hier meer over bedrijfsreading.