Healing op afstand

Door de vele vragen die ik ontvang voor afstandshealings, ben ik genoodzaakt keuzes te maken over welke aanvragen ik behandel. Wel geef ik alle aanvragen een korte behandeling, maar ik kan niet meer iedereen persoonlijk terugschrijven.

Je kunt een healing op afstand aanvragen via e-mail of met onderstaand formulier. Je hoeft hiervoor niet langs te komen of speciaal mooi ergens te gaan zitten. Deze healings doe ik op twee momenten in de week.

Deze afstandshealings zijn gratis. Ik stel een donatie altijd op prijs. Jouw bijdrage maakt de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’. Maar dankbaarheid is ook een mooie energie en voelt net zo goed. Ik doe het graag.

Als de healing gebeurd is, laat ik je dat niet meer beslist weten. Soms kies ik ervoor om iets te schrijven, of ik laat slechts weten ‘dat het gebeurd is’.

Om de healing op afstand te kunnen doen, wil ik alleen je voor- en achternaam hebben en een korte omschrijving van je vraag. Probeer je vraag beknopt te houden. En alles mag worden gevraagd. Ook materiële zaken. Lichamelijke problemen. Emotionele zaken. Verzin het maar. Niets is gek. Want onze materiële en psychische gezondheid, en onze diepere wensen en gevoelens, staan niet los van elkaar.

Je kunt je healing aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.